tagrens & tagmaling

Vi udfører grundig tagrens og tagmaling

Tag kontakt til din tagmaler - vi udfører grundig tagrens og tagmaling Sjælland, København og i resten af landet. De fleste husejere kender det – pludselig, som fra den ene dag til den anden, er taget blevet grim og slidt at se på. Nogle gange kan man nøjes med en tagrens, andre gange skal der også en god omgang tagmaling til, for at klare jobbet. Uanset om dit behov er tagrens eller tagmaling i København eller på Sjælland, står vores tagmaler hos TagXperten klar til at hjælpe dig. ​

Uforpligtende tilbud

Vi giver med glæde et gratis og uforpligtende tilbud på din opgave.

Mere end 40 års erfaring

Med over 40 års erfaring, er der ingen opgave som er for stor til os.

Professionel energivejleder

Professionel vejledning på energibesparelser af tag / isolering.

Professionel og erfaren tagmaler

Tagrens

Tagxperten er din specialist i afrensning af tegltage, asbesttage, ståltage og eternittage – og før vi giver tilbud, laver vi gerne en uforpligtende totalgennemgang af dit tag. En tagrens er oplagt i mange sammenhænge, blandt andet på maskinhaller, industribygninger og andre erhvervsbygninger. En tagrens kan naturligvis også udføres på boliger, hvorefter det er oplagt at lave en efterbehandling.

Effektiv tagrens

Alle opgaver med tagrens begynder med en grundig afvaskning med højtryk, hvilket fjerner de nedbrydende alger. Efterfølgende behandler vi taget med et effektivt algemiddel, så taget desinficeres og de sidste rester forsvinder – dermed modvirkes yderligere begroning af alger og mos.

Professionel udførelse af tagrens

Tagrens udføres hos Tagxperten af professionelle fagfolk med mange års erfaring fra faget. Vi tager højde for alle forhold, herunder også vejrforhold og miljø. Tagrens udføres med kemiske midler, men for at undgå spredning af de skadelige stoffer, og for at sikre brug af mindst mulig mængde, udfører vi udelukkende arbejdet i tørt og stille vedr. Samtidig opsamler vi også kemikalierne, som bruges ved tagrens, og bortskaffer dem forsvarligt.

Tagmaling

Tagxperten udfører maling af tag på sunde tage, der trænger til et kosmetisk løft. I forbindelse med maling af tag, gennemgår vi naturligvis taget og sikrer, at der ikke er skader og lignende.

Mange muligheder for maling af tag

Der er mange valgmuligheder inden for maling af tag, herunder hvad angår farver og glans. Hos Tagxperten anvender vi Isonit Tagmaling, som er en acrylbaseret maling i høj kvalitet, der har en stor dækkeevne samt god sammenflydningsevne.

Maling af tag kan udføres på alt fra tegltage til ståltage, og giver altid et flot løft på enhver bygning, hvor taget har nogle år på bagen. Forud for maling bør taget til enhver tid først afvaskes og renses for alger, og desuden bør taget også efterbehandles, således taget bevares og får længere levetid.

​Ærlig rådgivning før maling af tag

I nogle tilfælde kan et tag være så medtaget, at maling af taget ikke vil være en løsning, som vil kunne gavne i særligt lang tid. I sådanne tilfælde vil en komplet udskiftning af taget være en bedre løsning på længere sigt.

Hos Tagxperten lægger vi vægt på at tilbyde vores kunder de bedste løsninger. Derfor kan du også være sikker på at modtage den bedste rådgivning før vi udfører maling af tag på din bygning.

Vil du høre mere om mulighederne for tagmaling eller tagrens på dit tag? Så kontakt os endelig med dine spørgsmål – sammen finder vi frem til den bedste løsning for dig og dit tag, hvad enten der er tale om tagrens, tagmaling eller noget helt tredje. Det er selvfølgelig ganske uforpligtende. TagXperten står for høj kvalitet til fordelagtige priser, så giv og et kald og få et tilbud på tagrens eller tagmaling allerede i dag!

Her kan du se vores referencer

Kom i kontakt

facebook1  linkedin

Skal du bruge en tagdækker?
​Kontakt os og indhent et tilbud

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du skal bruge en taglægger, og du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på din opgave.​​

Kontakt​info

En​trepriseafdeling:

Telefon: 29 44 88 84

Telefon: 54 44 18 90

E-mail: ziva@tagxperten.dk 

Salgsafdeling:

Telefon: 21 78 43 17

E-mail: martin@tagxperten.dk

Skal vi tage et kig på dit tag?​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt