Isolering​

Facaderenovering udføres med stor erfaring

Trænger din facade til at blive renoveret og sat i stand, så den fremstår pæn og indbydende og ikke mindst så den kan opretholde sin vigtige opgave som værn over for vind og vejr, så er du kommet til det helt rette firma.

Hos TagXperten har vi blandt andet specialiseret os inden for facaderenovering, som vi kører rundt hele landet for at udføre. Det betyder, at vi kan hjælpe dig med renovering af facade, uanset hvor i Danmark du bor. Vi har blandt andet en stor kundekreds i og omkring Helsingør, Hørsholm og Hillerød.

Uforpligtende tilbud

Vi giver med glæde et gratis og uforpligtende tilbud på din opgave.

Mere end 40 års erfaring

Med over 40 års erfaring, er der ingen opgave som er for stor til os.

Professionel energivejleder

Professionel vejledning på energibesparelser af tag / isolering.

Hvad koster facaderenovering?

Vores priser på en facaderenovering varierer fra opgave til opgave og afhænger blandt andet af, hvilken form for renoveringsarbejde der er tale om. Vi kan udføre alt inden for facaderenovering, herunder blandt andet:

  • Udkradsning af fuger
  • Opfugning med ny fugemasse
  • Pudsning af facade
  • Vandskuring af hus
  • Reparationer

Derudover afhænger den endelige pris også af, hvor omfattende en renovering der er tale om, og dermed også hvor lang tid vi skal sætte af til opgaven.

Vores virksomhed har eksisteret i mere end 40 år, og vi har derfor de nødvendige kompetencer og den nødvendige erfaring, der skal til for at sikre et godt og veludført resultat.

Kontakt os og få beregnet en pris på renovering af din facade

Kunne du tænke dig at få beregnet en pris på lige netop den facaderenovering, som din bygning trænger til at få udført, så er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi udarbejder gerne et skræddersyet og helt uforpligtende tilbud til dig, så du på forhånd ved, hvor meget arbejdet kommer til at koste dig.

Her kan du se vores referencer

Kom i kontakt

facebook1  linkedin

Skal du bruge en tagdækker?
​Kontakt os og indhent et tilbud

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du skal bruge en taglægger, og du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på din opgave.​​

Kontakt​info

En​trepriseafdeling:

Telefon: 29 44 88 84

Telefon: 54 44 18 90

E-mail: ziva@tagxperten.dk 

Salgsafdeling:

Telefon: 21 78 43 17

E-mail: martin@tagxperten.dk

Skal vi tage et kig på dit tag?​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt