Isolering​

Spar mange penge hver måned og få et godt indemijø​​

Kunne du tænke dig at få et godt indemiljø og samtidig spare penge hver måned, så kan isolering af dit hus være en god investering, og det kan vi hos TagXperten hjælpe dig med.

Vi tilbyder hulmursisolering og loftisolering for kunder i hele Danmark. Vi har især udført isolering for mange kunder i Helsingør, Hørsholm, Hillerød og omegn. Så skal du bygge om, bygge til eller renovere, sørger Tagxperten for, at dit hus lever op til kravene for isoleringsevne og energiforbrug. Herudover udfører vi også tagrenovering og facaderenovering

Uforpligtende tilbud

Vi giver med glæde et gratis og uforpligtende tilbud på din opgave.

Mere end 40 års erfaring

Med over 40 års erfaring, er der ingen opgave som er for stor til os.

Professionel energivejleder

Professionel vejledning på energibesparelser af tag / isolering.

Vi udfører isolering med papiruld

Papiruld er et granulat, som er et findelt isoleringsmateriale, der kan bruges til nybyggeri og efterisolering af eksisterende huse. Papiruld er produceret af overskuds- og returaviser, som kværnes og forædles til et byggemateriale af høj kvalitet.

Aviserne har alle de nødvendige egenskaber i cellulosefibre – de er hule og ensartede. Hule fibre indeholder luft, som har en isolerende effekt i modsætning til massive fibre (eksempelvis glas eller sten). Papirulden blæses under højt tryk ind med en slange på/i:

  • Loft
  • Hulmur
  • Etageadskillelse
  • Gulv
  • Skunk
  • Krybekælder
  • Skillevæg

Papirulden lydisolerer dokumenteret samtidig imellem fire til ti gange bedre end traditionel isolering. Det kan klart betale sig med en ordentlig isoleret bolig. Varmeregningen falder markant, og udgiften til en efterisolering er typisk betalt hjem igen efter blot to til tre år, husets værdi stiger, og indeklimaet bliver forbedret.

Hos TagXperten gennemgår vi dit hus og giver et tilbud på at sikre en så optimal isoleret bolig som muligt. Skal du bygge om, bygge til eller renovere, sørger vi for, at dit hus lever op til kravene for isoleringsevne og energiforbrug.

Hulmursisolering af din bolig

Hos TagXperten leverer vi markedets bedste og mest effektive hulmursisolering.

Hulmursisolering med papiruld

Hos TagXperten udfører vi hulmursisolering med papiruld. Papiruld – eller papirgranulat – er et effektivt materiale, som når helt ud i krogene, og som fungerer fint sammen med den eksisterende isolering – uanset hvilket materiale det er.

Billigere hulmursisolering

Ved hulmursisolering med papiruld sprøjtes materialet ind i hulmuren. Det er dermed en tidsbesparende metode fremfor at tage sten ud af muren. Der bliver blot boret små huller i fugerne, og papirulden fordeles i muren via disse huller.

Hulmursisolering uden at skæmme facaden

Hulmursisolering med papiruld giver ikke alene åbenlyse fordele i form af besparelser på varmeregningen. Hulmursisolering med papiruld udføres også yderst skånsomt mod din facade. Indførsel af papiruld ved facadeisolering sker gennem 22 mm huller, som bores i murens fuger. Efterfølgende gør vi meget ud af at få den nye mørtel i fugerne til at matche de eksisterende fuger. Derved bliver det næsten umuligt at se, at du har fået udført udvendig vægisolering.

​Loftisolering med papiruld

Loftisolering med papiruld er en effektiv og nem måde at opnå store besparelser på, hvis du vil efterisolere dit hus eller sommerhus.

Loftisolering uden kuldebroer

Papiruld er effektivt ved loftisolering, i og med det blæses ind og dermed isolerer effektivt omkring spær, eksisterende isolering og så videre, uden der skal udføres tilskæring eller lignende arbejde, som kan være tidskrævende. Det giver en helt tæt isolering i hjørner og omkring kanter, som er hurtig at etablere.

Er loftisolering med papiruld brandfarligt?

Loftisolering med papiruld er ikke brandfarligt såfremt bygningskonstruktion opfylder brandklassekrav der stemmer overens med brugen af papirisolering.

Mange fordele med loftisolering med papiruld

Er du eller en i din husstand allergiker eller astmatiker, behøver du ikke have nogen reservationer over for loftisolering med papiruld. Papiruld støver ikke og indeholder ikke nogen former for skadelige stoffer.

Skadedyr er der heller ikke nogen risiko for, i og med papiruld er behandlet med blandt andet borsalte. Borsaltene udtørrer huden på små gnavere, som dermed finder et andet sted at være. Biller og lignende har også meget dårlige levebetingelser i papiruld.

Dertil er papiruld en yderst miljøvenlig løsning fremfor mineraluld og lignende traditionelle isoleringsmaterialer.

Læs mere om, hvordan vi arbejder med loftisolering her.

Hvad koster isolering?

I og med at vi kan udføre en effektiv isolering med papiruld, kan vi generelt tilbyde en billig pris på vores arbejde. Vores priser afhænger dog i høj grad af, om du har behov for loftisolering eller hulmursisolering, og hvor meget isolering du har behov for.

Vi udarbejder derfor gerne et uforpligtende tilbud til dig, så du på forhånd ved, hvor meget isoleringsarbejdet kommer til at koste dig.​​

Her kan du se vores referencer

Kom i kontakt

facebook1  linkedin

Skal du bruge en tagdækker?
​Kontakt os og indhent et tilbud

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du skal bruge en taglægger, og du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på din opgave.​​

Kontakt​info

En​trepriseafdeling:

Telefon: 29 44 88 84

Telefon: 54 44 18 90

E-mail: ziva@tagxperten.dk 

Salgsafdeling:

Telefon: 21 78 43 17

E-mail: martin@tagxperten.dk

Skal vi tage et kig på dit tag?​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt