tagfolie

Folietag og Tagdækning

Vil du kunne sove trygt ?​

Uforpligtende tilbud

Vi giver med glæde et gratis og uforpligtende tilbud på din opgave.

Mere end 40 års erfaring

Med over 40 års erfaring, er der ingen opgave som er for stor til os.

Professionel energivejleder

Professionel vejledning på energibesparelser af tag / isolering.

​Op til 15 års garanti for tætte tage med tagfolie fra Protan

Vi ønsker at du skal vælge et miljøvenligt tag, der også repræsenterer et valg for fremtiden. Derfor kan vi give dig op til 15 års garanti på Protan tagfolien. Det betaler sig at vælge et kvalitetstag fra Protan.

At vælge et tag fra Protan betaler sig - det er økonomisk og sikrer fremdrift i projektet, uanset vejr. Vi tilbyder et af de mest miljøvenlige tage på markedet, og vi kan tilbyde dig op til 15 års garanti på Protan tagfolien – det kan betale sig at tegne en garantiordning.

Vi leverer miljøvenlige tagbelægninger, som varer længe og beskytter dine værdier...

Med Protan tagfolie tilbyder vi løsninger i verdensklasse til både store projekter, privatboliger og fritidsboliger.

Når du bruger Protan tag- og membransystemer, kan du være sikker på, at dit tag får den bedste beskyttelse mod vejr og vind.

Vores løsninger monteres nemt og sikkert, uanset om taget er fladt, skråt, hvælvet eller med en mere krævende udformning.

Protan tagfolie fås i mange farver, og montering af profiler på tagfolien kan give et ekstra flot visuelt udtryk på synlige flader. Protan tagfolie giver dig løsninger til hele tage, tilbygninger, skure, hytter og annekser.

Protan Domestic har også membraner til udvendige og indvendige løsninger såsom tagterrasser og terrasser.

Protan Domestic radonmembran beskytter dit byggeri mod radon. Protans produkter har lang dokumenteret levetid og kræver meget lidt vedligeholdelse.

Protan godkendt i henhold til kvalitetsstandarden ISO9001 og miljøstyringsstandarden ISO 14001.

Det betyder, at alle Protans aspekter er kortlagt og kvalitetssikret, og at produktionen er indrettet således, at den har mindst mulig negativ miljøpåvirkning - både lokalt og globalt.

Robuste kvalitetsløsninger

Protan leverer en række højkvalitetsprodukter til eksponerede tage. Produkterne er sikret mekanisk igennem vakuum eller komplet fiksering til træstrukturen. Tagduge er perfekte til flade og hældende tage på nybyggeri og restaureringsprojekter. Protans tagduge og membraner forstærkes og coates med PVC-P (blødgjort).

Protans tagdækninger

  1. modstår høje og lave temperaturer
  2. er UV-bestandige
  3. er selvslukkende
  4. har fremragende punkterings modstandsdygtighed
  5. er svejset med varmluft

Mest velegnede

Protans produkter har overlegen rivestyrke, hvilket navnlig er vigtigt, når det drejer sig om at forebygge vindskader i områder med ekstreme vindstyrker. Vores tagduge er mest velegnet til montering i miljøer med ekstremt koldt vejr – en klar fordel i løbet af vinteren og i kolde klimaer.​

Skridsikker

Tagduge har en tekstureret overflade, der er skridsikker. Sammenlignet med ikke-teksturerede tagduge udgør dette en vigtig sikkerhedsfaktor under både montering og vedligeholdelse.​

Selvslukkende under brand

Protans tagduge til eksponerede tage er selvslukkende. Det betyder, at de ikke hjælper med at sprede ild. De er klassificerede i overensstemmelse med EN 13501-5 for de fleste substrater.​

Intet behov for åben ild under montering

Protans membraner og tagduge sammensvejses ved brug af varm luft alene, hvilket er en sikker metode til taglægning. Ved valg af Protans løsninger undgår man at tage en risiko i monterings perioden.

For miljøets skyld

Når du vælger et tag fra Protan, foretager du et valg for fremtiden. Du beskytter de værdier, der betyder mest for dig, menneskerne omkring dig, bygninger og dit hjem - og måske mest af alt - det miljø, vi alle er en del af.

Mere om garantien

For at give bygherre, entreprenør, arkitekt, ingeniør og driftsansvarlig den størst mulige tryghed og forudsigelighed, yder Protan garanti på vores miljøvenlige og tætte tagbelægning.

  • Protans kompetence og kvalitetsprodukter gør, at de kan garantere dig et tæt tag i op til 15 år.
  • Garantien sikrer dig forudsigelighed og lavere omkostninger i hele tagets levetid.
  • Forudsætningen er, at vi indgår en standardaftale om tagforvaltning. Det betyder at vi årligt udfører eftersyn af dit tag i hele perioden.
  • Det forudsættes at såvel produkt som udførelse er leveret af TagXperten, som er autoriseret Protan tagentreprenør, og at andre tagentreprenører eller leverandører i løbet af garantiperioden ikke har udført arbejde på taget.
  • Garantien gælder for Protans eksponerede tagbelægninger på 1,6 mm eller tykkere.

Her kan du se vores referencer

Kom i kontakt

facebook1  linkedin

Skal du bruge en tagdækker?
​Kontakt os og indhent et tilbud

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du skal bruge en taglægger, og du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på din opgave.​​

Kontakt​info

En​trepriseafdeling:

Telefon: 29 44 88 84

Telefon: 54 44 18 90

E-mail: ziva@tagxperten.dk 

Salgsafdeling:

Telefon: 21 78 43 17

E-mail: martin@tagxperten.dk

Skal vi tage et kig på dit tag?​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt