Over- og understrygning

Over- og understrygning af tag tilbydes – få et helt tæt tag​

Kunne du tænke dig at opnå store besparelser på varmeregningen, og ønsker du at få et sundt indeklima? Så står vi hos TagXperten klar til at hjælpe dig. Gennem årene har vi specialiseret os i overstrygning og understrygning af tag, som er en renoveringsform, der er særlig velegnet i forbindelse med utætheder af tegltage.

Vi varetager opgaver for kunder i hele Danmark. Vi har for eksempel mange faste kunder fra nordsjællandske byer som blandt andet Helsingør, Hørsholm og Hillerød, .

Vi giver op til 5 års garanti på understrygning.

Uforpligtende tilbud

Vi giver med glæde et gratis og uforpligtende tilbud på din opgave.

Mere end 40 års erfaring

Med over 40 års erfaring, er der ingen opgave som er for stor til os.

Professionel energivejleder

Professionel vejledning på energibesparelser af tag / isolering.

​Hvordan foregår over- og understrygning af tag?

Overstrygning af tag såvel som understrygning af tag foregår ved hjælp af de mest gennemtestede og moderne metoder. En ca. 40 meter lang slange med varme bliver tilkoblet et anlæg, hvor der for enden sidder en fugepistol.

Med denne teknik kan vi komme helt op på ca. 120 bar, og det kan i særlige tilfælde være nødvendigt at bruge dette høje tryk for at presse den meget seje og tykke fugemasse ned gennem slangen. Det høje tryk medfører, at fugemassen bliver presset ind i selv de mindste revner og sprækker mellem tagstenene, og på den måde får du en utrolig langtidsholdbar og ikke mindst tæt fuge, der kan følge tagets naturlige bevægelser uden at revne eller miste sin unikke evne til at holde tagstenene sammen.

Hvad er forskellen på overstrygning og understrygning?

En overstrygning er et alternativ til en understrygning af tag. Hvis vi ikke har mulighed for at tilgå tagets underside indefra, kan en overstrygning være at foretrække. En overstrygning kan dog hurtigt blive dyr, da det er nødvendigt at leje stillads for, at vi kan løse opgaven. Alligevel kan det i de fleste tilfælde godt betale sig, da en overstrygning er væsentlig billigere end en komplet tagudskiftning.

Krav til ventilation og udluftning

I forbindelse med en over- eller understrygning af tag bliver taget helt tæt, og det er derfor efterfølgende nødvendigt at sikre korrekt ventilation. Det kan for eksempel være med vindhætter, da der ellers kan opstå problemer med fugt og kondens. Dette arbejde sørger vi naturligvis for i forbindelse med din over- eller understrygning.

Få fem års garanti på understrygning

Vi kan tilbyde fem års skriftlig garanti på understrygning af tag, så trænger dit tag til at blive tætnet, er du velkommen til at kontakte os for at indhente et uforpligtende tilbud.​

Her kan du se vores referencer

Kom i kontakt

facebook1  linkedin

Skal du bruge en tagdækker?
​Kontakt os og indhent et tilbud

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du skal bruge en taglægger, og du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på din opgave.​​

Kontakt​info

En​trepriseafdeling:

Telefon: 29 44 88 84

Telefon: 54 44 18 90

E-mail: ziva@tagxperten.dk 

Salgsafdeling:

Telefon: 21 78 43 17

E-mail: martin@tagxperten.dk

Skal vi tage et kig på dit tag?​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt